Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iulie 24, 2017

Scroll to top

Top

Saloanele Moldovei 2015

Administrator

ANUNȚ

Pentru Expoziția – Concurs ”Saloanele Moldovei” ediția a XXV-a,  lucrările se vor depune la Galeria CAV/Căminul Artei,  în perioada 7 – 21 iulie 2015, între orele 11 – 16.00, sâmbătă, duminică – închis.

Fiecare artist plastic poate participa cu o (1) lucrare realizată în ultimii doi ani, la una din cele 4 secțiuni: Pictură, Grafică – Foto – Media, Sculptură, Arte Decorative.

Sunt admiși în concurs numai membri (stagiari și titulari) ai Uniunii Artiștilor Plastici din România și Republica Moldova.

Dimensiuni maxime lucrare:

Pictură, Grafică, Grup compozițional – 150/150 cm

Sculptură – 120/120/120 cm

Arte Decorative – 200/200 cm

Relații la Mihai Precup – Serviciul de  Expoziții: 0758.24.74.91

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză