Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 18, 2017

Scroll to top

Top

Salonul de Iarnă @ Biblioteca Națională a României

Salonul de Iarnă @ Biblioteca Națională a României
Administrator
Filiala Constanța a UAPR și Asociația Culturală ARTAR vă invită în perioada 8 – 20 decembrie 2017 la ”Salonul de iarnă” a artiștilor constănțeni, eveniment găzduit de Biblioteca Națională a României, Sala Palimpsest, mezanin.

Vernisajul va avea loc vineri, 8 decembrie, ora 17. În deschidere vor lua cuvântul Aurelian Broască, Președintele UAPR Constanța și Roxana Bărbulescu, critic de artă.

Vor expune artiștii plastici: Alexandru Chilipirea, Alex Baciu, Alexandra Bădilă, Alexandru Șerbănescu, Aurelian Broască, Cătălin C. Botezatu, Constantin Grigoruță,Constanța Petrescu-Dănilă, Dana Călcâi-Gherghe, Doina Misian, Eugenia Leca Botezatu, Florin Ferendino, Ignat Ștefanov, Iolanda Manolescu, Iulia Balica, Laura Nistorescu-Seniuc, Lelia Rus, Loretta Băluță, Marcel Grigore, Maria Teodorescu, Niculaie Morărescu, Niță Ioan Manolescu, Sânziana Romanescu, Tudor Mirescu și Velula Filiz.

Salonul de iarnă se înscrie în seria de evenimente expoziționale pe care Filiala Constanța a UAPR le organizează, cu sprijinul Asociației Culturale ARTAR, în București având ca scop principal promovarea pe simezele bucureștene a artiștilor constănțeni, din generații diferite. Printr-o diversitate stilistică și o particularitate a limbajului care individualizează fiecare personalitate artistică în parte, expoziția reprezintă o sinteză a nivelului valoric al expozanților, un periplu estetic ce articulează într-un mod armonios, printr-o libertate de expresie, asumată de fiecare expozant în lucrările sale, ce atinge dimensiunile atât ale figurativului cât și ale nonfigurativului.

Adresă: Biblioteca Națională a României, B-dul Unirii nr 22

Program de vizitare: luni, miercuri, vineri, sâmbătă: 8 -18

marți, joi 8 – 20

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.