Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | aprilie 23, 2017

Scroll to top

Top

Salonul Mic București 2016

Salonul Mic București 2016
Administrator

APEL PARTICIPARE

 

Asociaţia ZervasArt.RO, în parteneriat cu Filiala Pictură Bucureşti a UAP din România, vă invită să aplicaţi pentru SALONUL MIC BUCUREŞTI 2016, ediţia a X-a (SMB10 mixed media), „BLUR”, care va avea loc la Centrul Artelor Vizuale, Galeria Căminul Artei (parter – etaj), Str. Biserica Enei 16, Bucureşti în perioada 11  – 21 Mai 2016.

Conceptul expoziției se bazează pe următoarele repere stimulativ – declanșatoare: neclar, estompat, încețoșat, nedeslușit, vag, confuz, palid, care nu se distinge, care nu se vede bine, lipsit de precizie, nedefinit, difuz, aburit, translucid, abia vizibil, întrezărit, vaporos, imprecis, indefinit, nebulos, obscur, neguros, echivoc, tulbure, întunecat, stins, abscons, ambiguu, neprecis, brumat, neinteligibil, teşit sau în extensie: pulverizat, ambiguu, diluat, evanescent, spulberat, diafan, dizolvat, etc.

Ți-am dat cu blur, intempestiv, atunci când tu credeai că vezi totul în clar și te-am lăsat doar să intuiești o posibilă frumusețe, cu dorința de a o afla. Procedeul ne unește, neputințele ne separă.

Detalii: https://salonulmicbucuresti.wordpress.com/

Vernisaj: miercuri 11 mai, ora 19.00

Curator autocritic: Ionuţ Theodor Barbu

SMB10 Afis

 

Anunț

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.