Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | octombrie 23, 2017

Scroll to top

Top

Salonul Național al Artelor ”Temeiuri” 2016 – Ediţia a X-a @ Sala „Constantin Brâncuşi”

Salonul Național al Artelor ”Temeiuri” 2016 – Ediţia a X-a @ Sala „Constantin Brâncuşi”
Administrator
Salonul Național al Artelor ”Temeiuri” 2016 – Ediţia a X-a
Asociația Centrul Cultural H.D.U ȋn parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România organizează în perioada 6 – 31 octombrie a.c. la Sala „Constantin Brâncuşi” a Palatului Parlamentului a X-a ediţie a Salonului Național al Artelor “Temeiuri” – cunoscut şi ca Salonul de Toamnă.
Termene şi condiţii de participare
Salonul este deschis în exclusivitate artiştilor plastici profesionişti, membri ai UAP din România şi absolvenţi ai Universităţilor de Artă.
Data limită de primire a una pînă la cinci lucrări cu tematică liberă propuse pentru preselecţie este 13 septembrie, dată pînă la care vor fi transmise prin e-mail, la adresa temeiuri.sna@gmail.com imaginile reproductibile tipografic ale lucrărilor, titlul, tehnica şi dimensiunile acestora, datele de contact ale artiştilor – număr de telefon, adresă de e-mail.
Selecţia rezultată în urma prejurizării, va fi comunicată în data de 16 septembrie, pe internet la adresele temeiuri.blogspot.com şi Salonul Naţional al Artelor – Temeiuri, Facebook.
Lucrările selectate vor fi aduse la Sala „Constantin Brâncuşi” a Palatului Parlamentului din Bucureşti, str. Izvor nr.3 pînă la data de 27 septembrie. Taxa de participare este de 65 lei pentru o lucrare, 50 lei pentru a doua şi 40 lei pentru fiecare din a treia pînă la cea de a cincea lucrare şi include editarea şi distribuirea unui exemplar gratuit al catalogului expoziţiei fiecărui participant.
Vernisajul Salonului, urmat de o conferinţă de presă, va avea loc în data de 6 octombrie 2016, ora 18.
Persoane de contact:
Artist plastic Dan Munteanu – 0744.755.376
Artist plastic Bogdan Severin Hojbotă – 0722.209.984
Horia Bâscă – 0733.242.930
Liviu Mayer – 0771.308.441
logo uap

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel:

  • adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.