Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 16, 2018

Scroll to top

Top

Salonul Național al Artelor – Temeiuri – itinerantă

Salonul Național al Artelor – Temeiuri – itinerantă
Administrator
ANUNȚ pentru artiștii participanți la Salonul Național al Artelor – Temeiuri!
Salonul Național al Artelor – Temeiuri își va închide porțile pe data de 3 Iunie.
Expoziția va fi itinerată după cum urmează:
Sculptură:
Holul UTCM – Politehnica București – Pictură, Grafică, Tapiserie, etc.
Constanța – Curator: Gheorghe Caruțiu
Miercurea Ciuc – Curator: Laszlo Botar
Pitești – Curator: Augustin Lucici
În fiecare dintre aceste locuri, expoziția va dura apoximativ o lună de zile.
Cei care nu doresc să participe la expozițiile itinerante, vor putea să-și ridice personal lucrările sau să ceară expedierea lor în zilele de 30 și 31 mai și 1 iunie 2016.
Decizia de ridicare sau trimitere a lucrărilor se poate comunica prin e-mail, la adresa temeiuri.sna@gmail.com menționând subiectul „Ridicare”, pentru cei care doresc să-și ridice personal lucrările de la sala de expoziții „Constantin Brâncuși”, respectiv „Trimitere”, pentru cei care doresc expedierea lucrărilor la locația aleasă. Plata transportului se va efectua la destinație.
În cazul absenței unui răspuns, se va considera că sunteți de acord cu participarea lucrărilor dumneavoastră expuse deja la București la expozițiile itinerante.
logo uap

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.