Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 23, 2017

Scroll to top

Top

SALONUL NAȚIONAL DE ARTĂ TEMEIURI 2016

SALONUL NAȚIONAL DE ARTĂ TEMEIURI 2016
Administrator

Salonul Naţional de Artă TEMEIURI 2016 / OGLINDIRE ȘI TRANSFIGURARE / vernisaj vineri 6 mai, ora 18.00 / sala de expoziții CONSTANTIN BRÂNCUȘI /

Datorită unei modificări intervenită în programarea evenimentelor care au loc la Sala de Expoziţii “Constantin Brâncuşi” în luna aprilie, vernisajul ediţiei a IX-a de Primăvară a Salonului Naţional de Artă TEMEIURI 2016 va avea loc vineri 6 mai ora 18.00.
Se modifică în consecinţă data limită de primire a imaginilor lucrărilor propuse pentru preselecţie – 8 aprilie în loc de 4 aprilie iar selecţia rezultată în urma prejurizării va fi comunicată în data de 14 aprilie.
ERATĂ!!! Dintr-o regretabilă eroare, adresa de e-mail transmisă de către organizatori nu este funcțională. Adresa pe care se pot trimite materialele pentru înscrierea la SALONUL NAȚIONAL DE ARTĂ TEMEIURI 2016 este temeiuri1.sna@gmail.com
Ne cerem scuze și vă așteptăm!
SALONUL NAȚIONAL DE ARTĂ TEMEIURI 2016 / 4 mai – 3 iunie 2016 / TEMĂ – OGLINDIRE ȘI TRANSFIGURARE /
Asociația Centrul Cultural H.D.U în parteneriat cu Asociația Atheneum și Uniunea Artiștilor Plastici din România organizează, în perioada 4 mai – 3 iunie 2016, a IX-a ediție a Salonului Național de Artă Temeiuri – cunoscut și ca Salonul de Primăvară, având tema Oglindire și transfigurare.
TERMENE ȘI CONDIȚII DE PARTICIPARE
Salonul este deschis în exclusivitate artiștilor plastici profesioniști, membri ai UAP din România și absolvenți ai Universităților de Artă. Data limită de primire a una până la cinci lucrări propuse pentru preselecție este 4 aprilie a.c., dată până la care vor fi trimise prin e-mail, la adresa temeiuri1.sna@gmail.com:
– imaginile lucrărilor
– titlul
– tehnica
– dimensiunile
– datele de contact ale artiștilor (telefon, adresa de e-mail)
Slecția rezultată în urma prejurizării va fi comunicată în data de 12 aprilie, pe pagina de internet a Salonului Național de Artă temeiuri.blogspot.com.
Lucrările selectate vor fi aduse la Sala Constantin Brâncuși a Palatului Parlamentului, str. Izvor nr. 3, București, până la data de 25 aprilie.
Taxa de participare este de 65 lei pentru o lucrare, 50 lei pentru a doua și 40 lei pentru fiecare din a treia până la a cincea lucrare și include editarea unui exemplar gratuit al catalogului expoziției fiecărui participant.
Vernisajul Salonului, urmat de o conferință, va avea loc în data de 4 mai 2016, ora 18.00
Persoane de contact
Artist plastic Dan Munteanu – 0744.755.376
Artist plastic Rodica Ioana Ghilea – 0721.328.311
Artist plastic Bogdan Severin Hojbotă – 0722.209.984

UAPR460

 

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.