Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 17, 2017

Scroll to top

Top

SALONUL NAŢIONAL DE PICTURĂ @ CENTRUL CULTURAL PALATELE BRÂNCOVENEȘTI – MOGOȘOAIA

SALONUL NAŢIONAL DE PICTURĂ @ CENTRUL CULTURAL PALATELE BRÂNCOVENEȘTI – MOGOȘOAIA
Administrator

Uniunea Artiștilor Plastici din România, împreună cu Filiala de Pictură București, organizează SALONUL NAȚIONAL DE PICTURĂ, cu vernisajul în data de 9 mai 2017. Expoziția este adresată artiștilor plastici din toată țara, care sunt membrii UAP din România.
Pentru a reusi să avem o bună acoperire națională, prin prezența artiștilor din cât mai multe filiale teritoriale ale UAPR-ului, rugăm președinții de FILIALE să ne transmită 3 propuneri (nominalizări) de artiști, însoțite de reproducerile lucrărilor acestora, numele autorului, titlu lucrării, anul execuției, dimensiuni, tehnică, filiala din care face parte și datele de contact. Propunerile trimise vor intra într-un proces de jurizare, urmând ca rezultatele selecției să fie anunțate în perioda 11-15 aprilie 2017.
Fiecare artist selectat va putea participa cu o singura lucrare, care a fost realizată, preferabil, în ultimii doi ani.
Dimensiunile lucrărilor : latura mare să nu depăşească 150 cm.
Înscrierile se fac exclusiv online, până pe 7 aprilie 2017, și doar la propunerea președinților, care vor trimite nominalizările de pe adresa proprie, sau de pe adresa secretariatelor filialelor (e-mail trimis în numele președintelui).
Materialele se vor transmite pe adresa comunicare@uap.ro.

Persoane de contact:
– Marius Barb, Președintele Filialei de Pictură București
telefon 0723602534
marius.barb@yahoo.com

– Flavia Lupu, Filiala Pictură
flavia_m_lupu@yahoo.com
Pentru prelucrarea datelor necesare, vă rugăm să nu trimiteți fotografiile în interiorul documentului, ci în attachment.
În urma selecţiei se va anunţa lista artiştilor expozanţi, perioada și adresa unde se vor trimite lucrarile, pe paginile de facebook – Uap Romania și UAP Filiala de Pictura București, și adresa de e-mail de pe care a fost transmisă propunerea, în perioada 11-15 aprilie 2017.
Costurile trimiterii și returnării lucrărilor vor fi suportate de către fiecare participant în parte.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.