Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 21, 2020

Scroll to top

Top

SALONUL NAŢIONAL DE PICTURĂ @ CENTRUL CULTURAL PALATELE BRÂNCOVENEȘTI – MOGOȘOAIA

SALONUL NAŢIONAL DE PICTURĂ @ CENTRUL CULTURAL PALATELE BRÂNCOVENEȘTI – MOGOȘOAIA
Administrator

Uniunea Artiștilor Plastici din România, împreună cu Filiala de Pictură București, organizează SALONUL NAȚIONAL DE PICTURĂ, cu vernisajul în data de 9 mai 2017. Expoziția este adresată artiștilor plastici din toată țara, care sunt membrii UAP din România.
Pentru a reusi să avem o bună acoperire națională, prin prezența artiștilor din cât mai multe filiale teritoriale ale UAPR-ului, rugăm președinții de FILIALE să ne transmită 3 propuneri (nominalizări) de artiști, însoțite de reproducerile lucrărilor acestora, numele autorului, titlu lucrării, anul execuției, dimensiuni, tehnică, filiala din care face parte și datele de contact. Propunerile trimise vor intra într-un proces de jurizare, urmând ca rezultatele selecției să fie anunțate în perioda 11-15 aprilie 2017.
Fiecare artist selectat va putea participa cu o singura lucrare, care a fost realizată, preferabil, în ultimii doi ani.
Dimensiunile lucrărilor : latura mare să nu depăşească 150 cm.
Înscrierile se fac exclusiv online, până pe 7 aprilie 2017, și doar la propunerea președinților, care vor trimite nominalizările de pe adresa proprie, sau de pe adresa secretariatelor filialelor (e-mail trimis în numele președintelui).
Materialele se vor transmite pe adresa comunicare@uap.ro.

Persoane de contact:
– Marius Barb, Președintele Filialei de Pictură București
telefon 0723602534
marius.barb@yahoo.com

– Flavia Lupu, Filiala Pictură
flavia_m_lupu@yahoo.com
Pentru prelucrarea datelor necesare, vă rugăm să nu trimiteți fotografiile în interiorul documentului, ci în attachment.
În urma selecţiei se va anunţa lista artiştilor expozanţi, perioada și adresa unde se vor trimite lucrarile, pe paginile de facebook – Uap Romania și UAP Filiala de Pictura București, și adresa de e-mail de pe care a fost transmisă propunerea, în perioada 11-15 aprilie 2017.
Costurile trimiterii și returnării lucrărilor vor fi suportate de către fiecare participant în parte.