Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

SALONUL NAŢIONAL DE PICTURĂ @ CENTRUL CULTURAL PALATELE BRÂNCOVENEȘTI – MOGOȘOAIA

SALONUL NAŢIONAL DE PICTURĂ @ CENTRUL CULTURAL PALATELE BRÂNCOVENEȘTI – MOGOȘOAIA
Administrator

Uniunea Artiștilor Plastici din România, împreună cu Filiala de Pictură București, organizează SALONUL NAȚIONAL DE PICTURĂ, cu vernisajul în data de 9 mai 2017. Expoziția este adresată artiștilor plastici din toată țara, care sunt membrii UAP din România.
Pentru a reusi să avem o bună acoperire națională, prin prezența artiștilor din cât mai multe filiale teritoriale ale UAPR-ului, rugăm președinții de FILIALE să ne transmită 3 propuneri (nominalizări) de artiști, însoțite de reproducerile lucrărilor acestora, numele autorului, titlu lucrării, anul execuției, dimensiuni, tehnică, filiala din care face parte și datele de contact. Propunerile trimise vor intra într-un proces de jurizare, urmând ca rezultatele selecției să fie anunțate în perioda 11-15 aprilie 2017.
Fiecare artist selectat va putea participa cu o singura lucrare, care a fost realizată, preferabil, în ultimii doi ani.
Dimensiunile lucrărilor : latura mare să nu depăşească 150 cm.
Înscrierile se fac exclusiv online, până pe 7 aprilie 2017, și doar la propunerea președinților, care vor trimite nominalizările de pe adresa proprie, sau de pe adresa secretariatelor filialelor (e-mail trimis în numele președintelui).
Materialele se vor transmite pe adresa comunicare@uap.ro.

Persoane de contact:
– Marius Barb, Președintele Filialei de Pictură București
telefon 0723602534
marius.barb@yahoo.com

– Flavia Lupu, Filiala Pictură
flavia_m_lupu@yahoo.com
Pentru prelucrarea datelor necesare, vă rugăm să nu trimiteți fotografiile în interiorul documentului, ci în attachment.
În urma selecţiei se va anunţa lista artiştilor expozanţi, perioada și adresa unde se vor trimite lucrarile, pe paginile de facebook – Uap Romania și UAP Filiala de Pictura București, și adresa de e-mail de pe care a fost transmisă propunerea, în perioada 11-15 aprilie 2017.
Costurile trimiterii și returnării lucrărilor vor fi suportate de către fiecare participant în parte.

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.