Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 17, 2018

Scroll to top

Top

Sărbători Fericite! @ Arte decorative

Sărbători Fericite! @ Arte decorative
Administrator

Filiala Arte Decorative

Ușor sau greu, 2017 s-a derurat sub semnul schimbării, parcursul nefiind unul simplu pentru că mai avem multe de invățat.
Vă mulțumim pentru acest an care n-ar fi fost posibil fără implicarea, devotamentul, sprijinul și încrederea unor oameni cărora le suntem profund recunoscători: colegilor de breală, artiștilor care au participat în expoziții, curatorillor colaboratorilor, partenerilor, susținătorilor evenimentelor derulate în galeriile Galateea Contemporary Art, Orizont și galerii Centrului Cultural ”Palatele Brâncovenești”.
Nu în ultimul rând, mulțumim voluntarilor și prietenilor celor din consiliul de conducere al filialei care ne-au stat alături și ne-au tolerat chiar și atunci când am greșit.
Sărbători Fericite!

Filiala Arte Decorative 2017

Filiala Arte Decorative Ușor sau greu, 2017 s-a derurat sub semnul schimbării, parcursul nefiind unul simplu pentru că mai avem multe de invățat. Vă mulțumim pentru acest an care n-ar fi fost posibil fără implicarea, devotamentul, sprijinul și încrederea unor oameni cărora le suntem profund recunoscători: colegilor de breală, artiștilor care au participat în expoziții, curatorillor colaboratorilor, partenerilor, susținătorilor evenimentelor derulate în galeriile Galateea Contemporary Art, Orizont și galerii Centrului Cultural ”Palatele Brâncovenești”. Nu în ultimul rând, mulțumim voluntarilor și prietenilor celor din consiliul de conducere al filialei care ne-au stat alături și ne-au tolerat chiar și atunci când am greșit.Sărbători Fericite!

Posted by UAP – Filiala Arte Decorative București on 21 Decembrie 2017

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.