Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

„Semne și simboluri în arta tradițională românească” @ Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti

„Semne și simboluri în arta tradițională românească” @ Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti
Administrator
La Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, partener traditional al AFAPRR : Asociația Filială Artă Plastică Religioasă și Restaurare a UAP din România, va avea loc sâmbătă 3 iunie, începând cu ora 17.30, vernisajul expoziției de pictură și obiect „Semne și simboluri în arta tradițională românească”, un eveniment al Liceului de arte „Dimitrie Paciurea” in parteneriat cu AFAPRR aUniunea Artiștilor Plastici din România.
Vor expune elevi din clasele a IX-a, a X-a si a XI-a ai Liceului de arte „Dimitrie Paciurea”, din clasele profesorilor Magdalena Pelmus si Nicolae Stoica.
Unii dintre acesti elevi sunt la prima expozitie, in timp ce altii au mai participat la expozitii de grup si la concursuri nationale si internationale unde au fost premiati.
Ideea acestei expozitii a apărut ca urmare a unei vizite la Muzeul Satului în săptămâna „Scoala altfel”. Copii au fost invitati să realizeze, sub indrumarea profesorilor, compozitii in care sa interpreteze, asa cum vad ei, arta tradițională românească.
Expoziția este deschisă publicului în perioada 3-11 mai 2017, de miercuri până duminică, între orele 10.00 – 18.00.

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.