Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 17, 2018

Scroll to top

Top

Siminiuc Vasile Anghel

Administrator
Siminiuc Vasile Anghel
Siminiuc Vasile Anghel
Adresa: Suceava – România
Tel: +40
e-mail:

web: ,

Facebook 80x84 ulei pe panza

Inelul Stejarul – Oak Ring – 35x18x8 mm

Prezentare Demers Artistic

Depășirea inhibițiilor de început printr-o tenace și pasionată însușire a artei desenului, ca necesar eșafodaj grafic în construirea oricărei imagini, a determinat o mai detașată abordare a peisajului, naturii statice și chiar a portretului. Spirit viu și frenetic intenționează să transforme totul în pictură și ezitările nu-i stau în fire. Dezinvolt chiar și atunci când greșește, simte respirația publicului în spate și-și vede liniștit de treabă.Reușitele lui însumează capacitatea de selecție a motivului, o lejeritate de exprimare și ignorarea spontană a regulilor. Rezultă personale atitudini în peisaj, convertite în surprinderea mișcării norilor pe cer, zbaterea pădurii sub vânturile toamnei, pitorescul unor ulițe sucevene. Are calitatea unui pictor care se grăbește și vrea să nu rateze fragilitatea clipei și, și de aceea, nu face preparative prea sofisticate.
În numele adevărurilor de folosință personală, Vasile Siminiuc descifrează fizionomii și nu evită să atace subiecte de evocare simbolică. Hrisoavele și literele pisaniilor voievodale sunt puse în contexte noi și urmărește plasticitatea conotativă a semnelor. Tot astfel, inventarul semnelor zodiacale îi permit propuneri surprinzătoare. Unele scene de interior cu personaje, prin hazul lor involuntar, pot fi privite doar ca niște șarje umoristice.

website link:

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.