Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 17, 2018

Scroll to top

Top

Simpozionului Internațional de Pictură Lepșa 2017

Simpozionului Internațional de Pictură Lepșa 2017
Administrator
Suntem entuziasmați să anunțăm desfășurarea Simpozionului Internațional de Pictură Lepșa 2017 în perioada 5 – 12 iunie. Vă invităm la o întâlnire virtuală cu cei 10 participanți și lucrările lor pe paginile de facebook Centrul Cultural Vrancea și UAP Vrancea. Vom prezenta, în fiecare zi, pe parcursul simpozionului, doi artiști și lucrările lor.
Simpozionul, aflat la a șaptea ediție, reprezintă un context catalizator pentru un dialog internațional concentrat pe un spectru vast de problematici. Simpozionul își propune, de asemenea, să stimuleze viitoare proiecte și să creeze legături între artiștii invitați.
Participanți:
Larisa Astrein (Rusia), Teodor Buzu (Cehia), Veaceslav Fisticanu (Republica Moldova), Lena Khvichia (Letonia), Gabriele Lockaedt (Germania), Gleb Otchik (Belarus), Mihai Țăruș (Republica Moldova), Marcela Vichrova (Austria), Tatiana Zitnanova (Slovacia).
Artiștii donează o lucrare reprezentativă pentru extinderea colecției pinacotecii Centrului Cultural Vrancea.

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.