Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Simpozionului Internațional de Sculptură 2016

Administrator

 

Membrii Uniunii Artiștilor Plastici din România – sculptură, sunt invitați să participe la ediția din 2016 a Simpozionului Internațional de Sculptură, ce se va desfășura în Quebec, Canada, sub patronajul Secretariatului General al Francofoniei.
Tematica ediției 2016 este „Apa”, deoarece sediul organizatorilor, Beauce-Art este în apropierea râului Chaudière.

– Termenul limită pentru înscriere este 1 AUGUST 2015
– Datele celor interesați – Curriculum Vitae, proiecte etc., vor fi trimise pe adresa de e-mail info@beauceart.com până în primăvara lui 2015.
– Artistii care doresc să participe la Simpozionul de Sculptură 2016 trebuie să vorbească și să înțeleagă limba franceză, deoarece principalul sponsor / partener al evenimentului este Organizația Internațională a Francofoniei.
– Pentru alte informații privind desfășurarea Simpozionului, puteți accesa site-ul http://www.beauceart.com/, care va publica datele și formularele de înscriere începând cu anul 2015.

Persoană de contact
Olga Ulanova – Secretar administrativ Beauce-Art
Adresă 11505, 1ère Avenue birou 440, Saint-Georges Qc G5Y 7×3
Tel: 418 221-1224 Telec. 418 221-1224
info@beauceart.com

 

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.