Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | august 18, 2017

Scroll to top

Top

Simpozionului Internațional de Sculptură 2016

Administrator

 

Membrii Uniunii Artiștilor Plastici din România – sculptură, sunt invitați să participe la ediția din 2016 a Simpozionului Internațional de Sculptură, ce se va desfășura în Quebec, Canada, sub patronajul Secretariatului General al Francofoniei.
Tematica ediției 2016 este „Apa”, deoarece sediul organizatorilor, Beauce-Art este în apropierea râului Chaudière.

– Termenul limită pentru înscriere este 1 AUGUST 2015
– Datele celor interesați – Curriculum Vitae, proiecte etc., vor fi trimise pe adresa de e-mail info@beauceart.com până în primăvara lui 2015.
– Artistii care doresc să participe la Simpozionul de Sculptură 2016 trebuie să vorbească și să înțeleagă limba franceză, deoarece principalul sponsor / partener al evenimentului este Organizația Internațională a Francofoniei.
– Pentru alte informații privind desfășurarea Simpozionului, puteți accesa site-ul http://www.beauceart.com/, care va publica datele și formularele de înscriere începând cu anul 2015.

Persoană de contact
Olga Ulanova – Secretar administrativ Beauce-Art
Adresă 11505, 1ère Avenue birou 440, Saint-Georges Qc G5Y 7×3
Tel: 418 221-1224 Telec. 418 221-1224
info@beauceart.com

 

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză