Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Soluții Curtea de Apel ALBA IULIA

Soluții Curtea de Apel ALBA IULIA
Administrator
Curtea de Apel ALBA IULIA , Şedinţe, 30.01.2018
Numãr unic dosar: 48686/3/2012*,

Solutia pe scurt: Respinge apelul declarat de pârâta Uniunea Artiştilor Plastici cu sediul în Alba Iulia împotriva sentinţei civile nr. 571/2016 pronunţată de Tribunalul Alba. Respinge cererea de aderare la apel formulată de reclamanta Uniunea Artiștilor Plastici din România împotriva aceleiaşi sentinţe.

Document: Hotarâre 60/2018 30.01.2018

 

Şedinţe, Tribunalul ALBA, 31.03.2016
Numãr unic dosar: 48686/3/2012
Solutia pe scurt: IN NUMELE LEGII H O T Ă R Ă Ş T E Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale active a reclamantei. Respinge excepţia lipsei procedurii prealabile. Respinge excepţia lipsei dovezii calităţii de reprezentant al reclamantului Petru Lucaci. Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului Mîrza Traian. Admite în parte acţiunea civilă formulată de reclamanta Uniunea Artiştilor Plastici din România, împotriva pârâtei Uniunea Artiştilor Plastici cu sediul în Alba Iulia şi în consecinţă: Dispune interzicerea folosirii de către pârâtă a denumirii ,, Uniunea Artiştilor Plastici” în desfăşurarea activităţii acesteia. Respinge în rest acţiunea. Cu cheltuieli pe cale separată. Cu apel în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 31.03.2016.

Document: Hotarâre 571/2016 31.03.2016

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.