Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 25, 2017

Scroll to top

Top

Squanderers / Risipitori

Administrator
Squanderers / Risipitori.
Evenimentul va avea loc joi, 22 ianuarie 2015, orele 19.00 – 22.00.
Artist – Mirela Iordache
Curator – Alina Bucur
GO Art Projects, Strada Uranus, Nr. 98, București

“Oraşul cenuşiu făcut din străzi fără cer şi fără perspectivă este rezultatul abandonului nostru. Străzile nu mai sunt ce trebuie să fie, ci devin obiecte virtuale. Trăim înglobaţi în această lume de obiecte, deşertică şi apăsătoare, consecinţă a propriei noastre indiferenţe ce naşte risipă, fără a mai fi capabili să vedem distrugerea. De aceea orice reprezentare a acestei lumi trebuie să altereze rigoarea limbajului fotorealist cu intervenţia în forţă a gestualismului abstract. Ca oameni simţim o nevoie irepresibilă de a distruge rigoarea Formei pe care am creat-o adăugând strat după strat de intervenţii graffiti, formă eliberată de rigoare şi anonimă. Deveniţi risipitori, plătim tribut – supremă ironie, entropiei, al cărei marş ireversibil către haos încercăm cu disperare să-l oprim”. (Mirela Iordache)

afis_mirela iordache_expozitie

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.