Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | aprilie 23, 2017

Scroll to top

Top

Ştefan Bădulescu @ IAGA Contemporary Art

Ştefan Bădulescu @ IAGA Contemporary Art
Administrator
Artist și fotograf profesionist, Ștefan Bădulescu este doctor în arte vizuale și absolvent al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Cu o impresionantă selecție de participări  la concursuri, bienale și expoziții de grup în țară și în străinătate (SUA, Marea Britanie, Maroc, Japonia, Argentina, etc.),  artistul este și câștigător al unui premiu internațional de fotografie miniaturală („With&Without”, Timișoara).
Preocupările sale artistice se evidențiază atât  prin demersul narativ, cât și prin cel conceptual. Proiectele sale se află într-o continuă desfășurare: pornind de la starea naturală a existenței lucrurilor, cadrele surprind o atmosferă de abandon  în care obiectele sunt părți ale memoriei individuale și colective, rupte din contexul realității prezente (”No Man’s Land”); dintr-o altă perspectivă, obiectele și ființele se hiperbolizează, ordonându-se într-o manieră suprarealistă (”Random Dreams”), sau transced legile fizicii, producâd ritmuri complexe și jocuri de  perspectivă inversă, care adaptează mișcarea la principiile de sinteză ale bidimensionalului (”Kaleidoscope”).
Fotografia contemporană, în viziunea lui Ștefan Bădulescu, urmează rigori care tranced ilustrarea imediată a realității, alcătuindu-se în structuri imaginare cu  încărcături simbolice inedite.

Olimpia Bera
Vernisaj/Opening:

16 Feb. 2017
19:00
IAGA IS NOW STUDIO
Str. Horea nr. 8, Cluj-Napoca, Romania

Anunț

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.