Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Ştefan Bădulescu @ IAGA Contemporary Art

Ştefan Bădulescu @ IAGA Contemporary Art
Administrator
Artist și fotograf profesionist, Ștefan Bădulescu este doctor în arte vizuale și absolvent al Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca. Cu o impresionantă selecție de participări  la concursuri, bienale și expoziții de grup în țară și în străinătate (SUA, Marea Britanie, Maroc, Japonia, Argentina, etc.),  artistul este și câștigător al unui premiu internațional de fotografie miniaturală („With&Without”, Timișoara).
Preocupările sale artistice se evidențiază atât  prin demersul narativ, cât și prin cel conceptual. Proiectele sale se află într-o continuă desfășurare: pornind de la starea naturală a existenței lucrurilor, cadrele surprind o atmosferă de abandon  în care obiectele sunt părți ale memoriei individuale și colective, rupte din contexul realității prezente (”No Man’s Land”); dintr-o altă perspectivă, obiectele și ființele se hiperbolizează, ordonându-se într-o manieră suprarealistă (”Random Dreams”), sau transced legile fizicii, producâd ritmuri complexe și jocuri de  perspectivă inversă, care adaptează mișcarea la principiile de sinteză ale bidimensionalului (”Kaleidoscope”).
Fotografia contemporană, în viziunea lui Ștefan Bădulescu, urmează rigori care tranced ilustrarea imediată a realității, alcătuindu-se în structuri imaginare cu  încărcături simbolice inedite.

Olimpia Bera
Vernisaj/Opening:

16 Feb. 2017
19:00
IAGA IS NOW STUDIO
Str. Horea nr. 8, Cluj-Napoca, Romania

Submit a Comment

Termenul de depunere a dosarelor de primire în UAP s-a prelungit!!!

Vă reamintim că vă puteți depune dosarele pentru primirea în UAP din România!!!

Termenul de depunere a dosarelor pentru primire  membrii stagiari în UAP  se prelungește până la data de 15 MARTIE 2017 pentru filialele din București  și pentru filialele teritoriale!!!

Pentru filialele de creație din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, luni – joi, între orele 10.00-15.00, vineri, între orele 10.00 – 13.00 până la data de 15 martie 2017.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform Regulamentului de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, până la data de 15 martie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Documentele necesare înscrierii sunt specificate în Cererea de primire, după cum urmează:

–          fişa personală

–          2 recomandări

–          copie după diploma de absolvire

–          chitanţa pentru plata taxei de 30 Euro, la cursul zilei în care se face plata,

–          2 fotografii tip C.I.

–          copie C.I

–          portofoliu de fotografii ale lucrărilor

-           pentru filiala Critică, portofoliul va include dovada activităţii publicistice: a) C.V cu detalierea studiilor de specialitate: istoria şi teoria artei, module de arte vizuale, estetică, masterate în arte vizuale etc.; b) minim zece articole publicate (eseuri, cronici ) dedicate artei contemporane (mai ales româneşti, aşadar după 1945)

Cererea de primire în UAP și fișă personală pot fi descărcate de aici.