Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Stefan Jäger @ Timișoara

Stefan Jäger @ Timișoara
Administrator
Stimati colaboratori,

Societatea de caritate Blythswood, Filiala Banat și Primăria Orașului Jimbolia,
vă invită vineri, 23 iunie 2017, ora 18:00, la vernisajul jubiliar al Simpozionului Internațional de Creație Artistică „Stefan Jäger”. Evenimentul va avea loc la Galeria Calpe, str. Hector nr. 1 (Bastion Theresia), Timișoara.
Operele expuse sunt realizate de 52 de artiști internaționali pe parcursul celor cinci ediții ale simpozionului și sunt găzduite în orașul Jimbolia, la sediile asociației și primăriei.
Pentru cea de-a cincea ediție, organizată în perioada 14 – 22 iunie, 13 artiști din Franța, România, Grecia, Germania, Ucraina, Republica Moldova, Rusia și Polonia au realizat câte două opere de artă. Acestea sunt donate asociației și primăriei și vor fi expuse în cadrul evenimentului aniversar.
Simpozionul promovează arta prin colaborare și schimb de idei si este coordonat de artistii vizuali Costin Brateanu si Tar Bela.
Numele Stefan Jäger este reprezentativ pentru comunitatea din Jimbolia. Pictorul șvab este considerat unul dintre cei mai mari artiști din Banat de la începutul secolului al XX-lea.
Va asteptam cu drag,

Costin Brateanu

visual artist
+40721342426
+40771087678

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.