Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 18, 2017

Scroll to top

Top

Strigătul artistului @ București

Strigătul artistului @ București
Administrator

Galeria de artă contemporană TOT, București, are plăcerea să anunţe deschiderea expoziţiei ”Strigătul artistului” a tinerilor artiști Liviu Acasandrei și Georgiana-Ioana Cruceanu.

Vernisajul va avea loc în data de marți, 21 noiembrie 2017, ora 19.00, la Galeria de Artă Contemporană “TOT” din strada Splaiul Unirii nr. 160, București.

Liviu Acasandrei, născut la 3 iulie 1989 în Iaşi a absolvit Liceul de Artă “Octav Băncilă” Iași secția Grafică de șevalet, prof. Radu Carnariu şi este licenţiat al Universității de Arte și Design Cluj-Napoca, secția Grafică (2013). Masterand al Universității de Arte și Design Cluj-Napoca, secția Grafică pe șevalet, (promoția 2015). În prezent este doctorand al Universității Naționale de Arte, specializarea Arte Vizuale, coordonator prof. Univ. Dr. Cătălin Bălescu.

Geogiana-Ioana Cruceanu, născută la 19 Ianuarie 1994 în Piatra-Neamț a absolvit Liceul de Artă “Victor Brauner” Piatra-Neamț, secția Pictură, și este licențiată al Universității Naționale de Arte București, secția Pictură, prof. Univ. Dr. Cătălin Bălescu. În prezent este masterandă al Universității Naționale de Arte Plastice, secția Pictură, coordonator prof. Univ. Dr. Cătălin Bălescu.

Subiectul expoziției este mai mult o informare asupra demersului artistic celor doi tineri studenţi în care ne prezintă creaţiile realizate în timpul facultăţii dar şi proiectele personale. Strigătul este de a motiva şi mai mult tinerii artişti de a expune într-o galerie de artă contemporană. Această atenţionare este de a comunica alături de artişti care au expus în acel spaţiu şi să descopere lucruri interesante si provocatoare.

Expoziţia este deschisă în perioada 21-28 noiembrie 2017 şi poate fi vizitată de luni până vineri, în intervalul orar 10-19, și sâmbăta duminica între 10-14.

 

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.