Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 17, 2017

Scroll to top

Top

SULTANA MAITEC 10.11.1928 – 25.02.2016

SULTANA  MAITEC 10.11.1928 – 25.02.2016
Administrator
Uniunea Artiștilor Plastici din România anunță cu profundă mâhnire încetarea din viață a artistei plastice SULTANA MAITEC.

Personalitate de frunte a artei picturale ”SULTANA MAITEC cultivă un spectaculos al simplificării. În elaborarea compozițiilor apelează la câteva elemente esențiale cromatice sau figurative (soare, pământ, aer, apă), cărora tinde să le potențeze valoarea simbolică” (O.Barbosa).

Transmitem condoleanțe și compasiune familiei, prietenilor, tuturor celor care i-au prețuit sufletul și harul.

Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Mavrogheni, sâmbătă 27 februarie 2016, ora 12.00, iar înmormântarea la Cimitirul Bellu.

Dumnezeu s-o odihnească!

artindex_artisti_115

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.