Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Tabăra de creaţie ,,Vara pe uliţă“

Tabăra de creaţie ,,Vara pe uliţă“
Administrator
Tabăra de creaţie ,,Vara pe uliţă“, 4 iulie – 12 august 2016

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” a deschis luni, 4 iulie 2016, Tabăra de creaţie„Vara pe uliţă”, ediţia a XXIV-a, program ce se desfăşoară în perioada 4 iulie – 12 august 2016 și care face parte din programul pedagogic Vacanță la Muzeul Satului.

Agentia de presă Intell News si ziarul Jurnalul Bucurestiului (al căror Senior Editor sunt) au onoarea să fie , alături de trusturi media consacrate, parteneri media cu Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”. Iar eu am contribuit din plin la asta si chiar mă bucur enorm pentru această colaborare fructuoasă. Asa cum am mentionat si cu alte ocazii, Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” este unul dintre cele mai iubite , vizitate si apreciate muzee ale Bucurestiului, dar si un partener traditional al Asociatia Filiala Arta Religioasa si Restaurare a UAP : AFAPRR a Uniunea Artiștilor Plastici din România, al cărui membru sunt si eu.
In acest an de gratie 2016 Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” a aniversat in ziua de 17 Mai 2016 cei 80 de ani de existenţă, fiind inaugurat de regele Carol al II-lea in 1936. Toate acestea se datorează si conducerii Muzeului, un matriarhat competent si simpatic, cu vârf de lance directorul general al institutiei: Doamna Conf. Univ.Dr. Paula Popoiu . Mi-as dori să văd multe muzee in Bucuresti si in Tară conduse eficient si competent precum Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”.

A consemnat : Claudiu Victor Gheorghiu, Senior editor al paginii de Cultură a Intell News si al ziarului Jurnalul Bucurestiului .
19 Iulie 2016.

Articol preluat din http://www.intellnews.ro/tabara-de-creatie-vara-pe-ulita-la-muzeul-national-al-satului-dimitrie-gusti/

Afis.vara_.pe_.ulita_.2016-mic-1

 

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.