Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 20, 2017

Scroll to top

Top

Tabăra de pictură de la Geoagiu

Tabăra de pictură de la Geoagiu
Administrator
În perioada 3-12 august, la Geoagiu se va desfășura prima ediție a taberei de pictură organizată de Asociația Culturală Germisara, condusă de avocat dr. Ana Maria Mihălcescu. La această primă întâlnire a pictorilor din întreaga țară participă Aurelian Broască, președintele filialei UAPR din Constanța, Marta Deleanu din Cluj-Napoca, Aneta Beatrice Filip din Arad, Radu Goia, tânărul pictor al Apusenilor, Andreea Ionașcu din Galați, Rareș Kerekes, celebru pentru pânzele sale care vorbesc despre Sighișoara natală, Vasile Mureșan, cunoscutul pictor din Tg. Mureș, pictorul George Păunescu, profesor la Facultatea de Teologie din București,  hunedoarenul Radu Roșian, Mihai Șerbănescu din Târgoviște și Amy Șerbănescu din București. Proiectul curatorial aparține criticului Marius Tița.
Geoagiu

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.