Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

TAMAS ALICE 24.07.1959 – 07.06.2017

TAMAS ALICE 24.07.1959 – 07.06.2017
Administrator
Uniunea Artiştilor Plastici din România, Filiala Oradea anunţă cu regret trecerea la cele veşnice a colegei TAMAS ALICE la numai 57 de ani.
Născută la Oradea în data de 24 iulie 1959, Alice a fost absolventă a Institutului de Arte Plastice şi Decorative „Ion Andreescu”, Cluj- Napoca, promoţia 1985, secţia Ceramică, Sticlă, Metal, clasa profesor Cornel Alincăi.
A făcut parte din gruparea Atelier 35 şi a avut o bogată activitate plastică în mijlocul comunităţii artistice orădene.
Începînd cu 1990 Tamas Alice a făcut parte din colectivul secţiei de Artă a Muzeului Ţării Crişurilor unde a contribuit la organizarea unor expoziții și a elaborat studii pe diferite teme din domeniu, publicate în revista de specialitate a Muzeului. Harnică, serioasă a pus în circuit științific diferite documente privind activitatea manufacturieră din județ, precum și arta secession din orașul Oradea.
Colegii din UAP Filiala Oradea şi cei de la Muzeu o regretă şi transmit familiei sincere condoleanţe. Dumnezeu să îi facă parte de odihnă veşnică.

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.