Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Teleman Alina

Administrator
Teleman Alina
Teleman Alina
Adresa: Str. Crângului nr. 15, Deva – România
Tel: +40744 535 573
e-mail: allaba2006@yahoo.com

web: ,

”Strada” 10x10cm – gravură, ac rece - ”The street” 10x10cm – engraving, drypoint

”Strada” 10×10 cm. gravură ac rece

Prezentare Demers Artistic

Alina T. îşi caută ex-librisul aşadar. Semn rezumativ, emblemă a unei colecţii, a unei familii citând un blazon, vanitas, micul ex libris impune un cadru oarecum restrictiv aşa cum o face poemul haiku sau vreo altă minimală materializare poetică ce pleacă de la o formă fixă.
Alina Teleman se simte bine pe suportul tipărit manual, îi place evident semnul trasat de mână, acul rece. Tocmai acum, când informaţia, cuvânt ori imagine, pare să prefere văile largi ale internetului, autostrade virtuale cu nenumărate benzi. Piaţa presei scrise cade liber… Tirajul, cartea, foaia tipărită care circula cândva în masă, lasă loc rafinamentului, ediţiilor limitate şi năvalei digitale. Se va fi dus vremea hârtiei de ziar, cea a hârtiei manuale însă, nu. Alina T. pare a fi dintre aceia ce nu sunt deloc tulburaţi de acest făgaş al lucrurilor. Preferă de departe rugozitatea unei coli de hârtie, pixelilor. E dintre cei cărora le prieşte detaşarea de val, având răgaz pentru clarificări sau joacă.
”Trece mâţa prin salon şi apasă pe buton…”

Andrei Rosetti

website link: ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.