Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 25, 2017

Scroll to top

Top

Teleman Alina

Administrator
Teleman Alina
Teleman Alina
Adresa: Str. Crângului nr. 15, Deva – România
Tel: +40744 535 573
e-mail: allaba2006@yahoo.com

web: ,

”Strada” 10x10cm – gravură, ac rece - ”The street” 10x10cm – engraving, drypoint

”Strada” 10×10 cm. gravură ac rece

Prezentare Demers Artistic

Alina T. îşi caută ex-librisul aşadar. Semn rezumativ, emblemă a unei colecţii, a unei familii citând un blazon, vanitas, micul ex libris impune un cadru oarecum restrictiv aşa cum o face poemul haiku sau vreo altă minimală materializare poetică ce pleacă de la o formă fixă.
Alina Teleman se simte bine pe suportul tipărit manual, îi place evident semnul trasat de mână, acul rece. Tocmai acum, când informaţia, cuvânt ori imagine, pare să prefere văile largi ale internetului, autostrade virtuale cu nenumărate benzi. Piaţa presei scrise cade liber… Tirajul, cartea, foaia tipărită care circula cândva în masă, lasă loc rafinamentului, ediţiilor limitate şi năvalei digitale. Se va fi dus vremea hârtiei de ziar, cea a hârtiei manuale însă, nu. Alina T. pare a fi dintre aceia ce nu sunt deloc tulburaţi de acest făgaş al lucrurilor. Preferă de departe rugozitatea unei coli de hârtie, pixelilor. E dintre cei cărora le prieşte detaşarea de val, având răgaz pentru clarificări sau joacă.
”Trece mâţa prin salon şi apasă pe buton…”

Andrei Rosetti

website link: ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.