Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

TEODORESCU-HUMĂ ECATERINA 12.XI.1926 – 5.XII.2016

TEODORESCU-HUMĂ ECATERINA 12.XI.1926 – 5.XII.2016
Administrator
TEODORESCU-HUMĂ ECATERINA 12.XI.1926 – 5.XII.2016

Uniunea Artiștilor Plastici din România anunță cu profund regret încetarea din viață a doamnei Ecaterina Teodorescu. Transmitem compasiune familiei și tuturor celor care au cunoscut-o, au iubit-o și au prețuit-o. Dumnezeu să o odihnească!

* A fost Rector al Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu”din București în perioada 1984- 1989.
* Până în anul 1989 a fost profesor îndrumător pentru mai multe generații de studenți la Secția de Arte Textile, specializarea „Imprimerie textilă”.
* A fost membru al Uniunii Artiștilor Plastici din Romånia și a deținut un palmares bogat de expoziții naționale și internaționale.
Lucrările domniei sale se află în colecții publice, colecții de stat și particulare din țară și străinătate.

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.