Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

TERMENUL LIMITĂ DE ÎNSCRIERE LA ARTE ÎN BUCUREȘTI S-A PRELUNGIT

TERMENUL LIMITĂ DE ÎNSCRIERE LA ARTE ÎN BUCUREȘTI S-A PRELUNGIT
Administrator
ATENȚIE!!! TERMENUL LIMITĂ DE ÎNSCRIERE LA ARTE ÎN BUCUREȘTI S-A PRELUNGIT PÂNĂ LA DATA DE 22 AUGUST 2016!

Dragi prieteni,
Vă mulțumim pentru interesul acordat acestei ediții a evenimentului Arte în București. Am primit zeci de aplicații și se anunță o ediție consistentă.
Am primit însă numeroase solicitări pentru prelungirea termenului final de depunere a formularelor de participare, dată fiind perioada concediilor. Iată de ce, am decis să prelungim cu încă o săptămână termenul de depunere.
Nu uitați: indiferent de tehnică, lucrările trebuie să nu mai fi fost expuse.
22 august 2016 este noul termen limită până la care vă puteți înscrie proiectul artistic la cea de VII-a ediție a evenimentului ARTE ÎN BUCUREȘTI.
Suntem cu toții parte din proiectul Arte în București!

identitate_2016_call_for_entries22

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.