Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

The Best Of – Collaj – Decollaj – Svetlana Utto @ CAV -Căminul Artei, etaj

The Best Of – Collaj – Decollaj – Svetlana Utto @ CAV -Căminul Artei, etaj
Administrator
The Best Of – Collaj – Decollaj – Svetlana Utto, la galeria CAV -Căminul Artei, etaj
Vernisaj marți, 20 martie 2018, ora 18.00
„Acțiunea pe care am gândit-o în această perioadă reprezintă pentru mine un nou stadiu de cercetare al limbajului plastic, al compoziției și texturilor, bi și tridimensionale.
Una dintre direcțiile muncii mele este dezvoltarea spațială a compozițiilor plane, prin utilizarea tehnicii colajului : suprapunerea de materiale diferite / hârtii, cartoane, placaj , metal, piele, pânză care completează cele 2 dimensiuni / lungime – lățime / cu a treia – adâncimea.
Din această zonă veți vedea o serie de Colaje 50x70cm, cu impact asupra privitorului, precum și câteva lucrări în acrilic pe pânză, din seria „Cosmos”.
O altă direcție o reprezintă, pornind de la colaj, amenajarea Spațiului, adică Montajul, adăugând celor 3 dimensiuni, componenta a 4-a, timpul în care se derulează perceperea obiectelor create .
Pentru această secțiune voi aduce în expoziție obiecte reinterpretate din Seria „1 și 3 Scaune”.
A treia direcție de lucru pe care m-am concentrat este recuperarea morală a unor obiecte moștenite din familie, care au încărcătură emoțională și care nu pot fi aruncate sau distruse. Am dorit să le valorific și să le redau un sens nou, o nouă funcționalitate. Pe această temă am colaborat cu ONG-uri care reciclează hârtie, plastic, metal și am realizat diferite compoziții spațiale.”

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.