Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 20, 2017

Scroll to top

Top

Timișoara eliberată @ Timișoara

Timișoara eliberată @ Timișoara
Administrator
Va invitam cu drag miercuri, 21 septembrie 2016, ora 14 in holul de la etajul II al Palatului Administrativ din Timisoara (Bld. Revolutiei din 1989 nr. 17( la vernisajul Sectiunii a III-a a expozitiei de arta plastica tematica intitulata Timisoara eliberata dedicata aniversari a 300 de ani de la eliberarea orasului de pe Bega de sub ocupatia otomana. Semnarea acordului de capitulare in data de 13 octombrie 1716 intre printul Eugen de Savoya, comandantul suprem al armatei Imperiului Habsburgic si imputerniciti lui Mehmed pasa, ultimul comandat turc al cetatii, ieşirea trupelor turceşti din Timişoara pe poarta Belgradului. in 17 octombrie 1716, si intrarea ostilor imperiale austriece intre zidurile fotaretei in data de 18 octombrie 1716 au deschis o etapa noua, Timisoara si Banatul au cunoscut o perioadă de progres şi dezvoltare fără precedent.
Curatorul expozitiei este graficianul Constantin Catargiu.
Va asteptam sa ne onorati cu prezenta la inaugurarea expozitiei tematice jubiliare omagiaza prin lucrari de arta plastica contemporana evenimentul istoric de o importanta epocala in istoria Timisoarei si a Banatului.
timisoara-eliberata

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.