Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 25, 2017

Scroll to top

Top

Timișoara eliberată @ Timișoara

Timișoara eliberată @ Timișoara
Administrator
Va invitam cu drag miercuri, 21 septembrie 2016, ora 14 in holul de la etajul II al Palatului Administrativ din Timisoara (Bld. Revolutiei din 1989 nr. 17( la vernisajul Sectiunii a III-a a expozitiei de arta plastica tematica intitulata Timisoara eliberata dedicata aniversari a 300 de ani de la eliberarea orasului de pe Bega de sub ocupatia otomana. Semnarea acordului de capitulare in data de 13 octombrie 1716 intre printul Eugen de Savoya, comandantul suprem al armatei Imperiului Habsburgic si imputerniciti lui Mehmed pasa, ultimul comandat turc al cetatii, ieşirea trupelor turceşti din Timişoara pe poarta Belgradului. in 17 octombrie 1716, si intrarea ostilor imperiale austriece intre zidurile fotaretei in data de 18 octombrie 1716 au deschis o etapa noua, Timisoara si Banatul au cunoscut o perioadă de progres şi dezvoltare fără precedent.
Curatorul expozitiei este graficianul Constantin Catargiu.
Va asteptam sa ne onorati cu prezenta la inaugurarea expozitiei tematice jubiliare omagiaza prin lucrari de arta plastica contemporana evenimentul istoric de o importanta epocala in istoria Timisoarei si a Banatului.
timisoara-eliberata

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.