Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 16, 2018

Scroll to top

Top

Toma Dan Iulian

Toma Dan Iulian
Administrator
Toma Dan Iulian
Toma Dan Iulian
Adresa: Str. Timotei Cipariu, nr.6, ap.6, Timișoara – România
Tel: +40723.920.898
e-mail: dan.tomax@yahoo.com

the studio

Studioul

Prezentare Demers Artistic

Este foarte probabil ca înclinaţia mea pentru mister şi incertitudine s-o fi dobândit în copilărie, dintr-o similitudine a dispoziţiei faţă de subiectul desenat. Încetul cu încetul personajele reale şi cele imaginare, fantastice, au început să-şi schimbe, reciproc, însuşiri şi atribute. În urma observaţiei cât mai fidele a naturii, Pasărea măiastră a dobândit proporţii mai naturale, de exemplu penele ofereau un extraordinar spaţiu de probare a tuturor culorilor din set, reversul fiind că, de exemplu iarba primea caracteristicile cromatice a penelor Păsării fantastice, ba mai mult, ea reprezenta un câmp de luptă între daci şi nemţi.
Interesul meu artistic s-a canalizat către o zona mai puţin limpede a artei, toate preocupările-mi şi proiectele, practice şi teoretice, folosind ca sursă principală de energie şi de inspiraţie, explorarea imaginarului. Cu aceeaşi râvnă pe care am depus-o la cercetarea spaţiului vizual exterior, m-am cufundat în literatura şi cercetarea spaţiului vizual interior.
Aș numi această acțiune vagabondaj pentru sensul evaziv al termenului în ceea ce priveşte ţinta demersului, în cazul meu, artistic, şi pentru permanenţa mişcării intuitive, pe care ea îl implică.
lect. univ. dr. Dan Toma

website link: http://tomadan.blogspot.ro/

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.