Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Toncian Titu

Administrator
Titu Toncian 2
Toncian Titu
Adresa: Str. Donath, nr.44, ap.20, Cluj Napoca – România
Tel: +4
e-mail:

web: ,

SONY DSC

Sită

Prezentare Demers Artistic

Pentru mine, experimentul a fost şi rămâne o necesitate interioară perfect motivată conjunctural. Experimentul s-a constituit ca o componentă a propriului spirit şi a fost admis ca un exerciţiu util în consolidarea propriei opere, integrându-se în ceea ce fac.
Ceramica este văzută ca o artă, nu ca artizanat, ca o altă manieră de a inventa forma.
Improvizaţia este o faţetă pentru a practica spontaneitatea. În acest sens, am integrat în opere accidentul, întâmplătorul, neaşteptatul.
În lucrul cu materialul ceramic, jocul face parte din procesul creator, făcând demonstraţia calităţilor libertine, departe de restricţii, ca o expresie a spontaneităţii.
Am învăţat să cread în ideea că lutul, ca şi pictura sau piatra, reprezintă un mijloc de a gândi.
Tema generică este o arheologie subiectivă, intimă şi personală de căutare şi sondare a eului propriu. Ea se ramifică în timp în alte subteme-titluri-metafore, care acoperă partea concretă a realizării vizuale: „alcătuiri”, „urme”, „memoria locului”, „zidul de cărţi”, „arca”, „charta mundo”, „mappa mondo”, „ipostaze” „pseudomonument”, „genealogii arse”, „imagini sitate” etc
Titu Toncian

website link: ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.