Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 20, 2017

Scroll to top

Top

Torony Pavel

Administrator
Torony Pavel
Torony Pavel
Adresa: str. A.Imbroane nr.27 ap.18, Timişoara, Timiș – România
Tel: +40723.763.497
e-mail: paul_torony@yahoo.com

Torony Pavel-Cădere de apă-Waterfall  ,ulei pe panza 60-80 2010

Cădere de apă-ulei pe panza-60×80 cm.

Prezentare Demers Artistic

Există o permanentă reluare a picturii ca tradiţie, ca o nevoie interioară de a mă exprima. Zidul perisabil, reflexele de lumină, confirmă o preocupare pentru materie, pentru mişcare. Prezenţa simbolului în anumite lucrări conferă un dialog de ordin superior. Culoarea, seva pastelor picturale, sunt unicele modalităţi de a-mi exprima trăirile lăuntrice, căutările şi emoţiile.

website link: http://toronypavel.blogspot.ro/

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.