Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Apel de Participare „Transparențe” 2017 @ Galeria ORIZONT

Apel de Participare „Transparențe” 2017 @ Galeria ORIZONT
Administrator
Organizator: Uniunea Artiștilor Plastici din România, Filiala Arte Decorative 
Transparenţe. Expoziţie de grup similară Salonului Sticlei
 
Perioada: Vineri, 19 mai – vineri, 16 iunie 2017 
Vernisaj: Vineri, 19 mai, ora 18

Pot participa membrii U.A.P. care fac dovada achitării cotizației pentru anul 2016, absolvenți ai Universității Naționale de Arte, București, Departamentul Sticlă și studenți ai Universității Naționale de Arte, București, sub îndrumarea profesorului coordonator al Departamentului Sticlă.
Se acceptă doar o lucrare de autor din domeniul ARTELOR STICLEI, indiferent de tehnică.

Predarea lucrărilor: 15 – 17 mai 2017 – orele 11.00-18.00 la galeria ORIZONT, adresa: 
B-dul Nicolae Bălcescu, Nr. 23 A, sector 1, București

Contribuția pentru proiectul artistic este de 50 lei. 
Contribuția poate fi achitată la Galeria ORIZONT odată cu predarea lucrării sau la Casieria U.A.P. din România, București, Piața Amzei, Nr. 13, et. 4, cu mențiunea PENTRU „TRANSPARENȚE” sector 1 București sau prin virament pentru U.A.P. din România, București: Banca UNICREDIT BANK Sucursala Nicolae Titulescu, cont: R083BACX0000003005108002, cu mențiunea PENTRU „TRANSPARENȚE”.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la organizatorii evenimentului:
Cătălin Gheorghe Hrimiuc 0747643260
 
Lucian Butucariu 0722546618
 
Lucrările se vor ridica în data de 17 iunie 2017, în intervalul orar: 11.00-18.00.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.