Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 16, 2018

Scroll to top

Top

Trienala Europeană de Gravură Contemporană – Toulouse 2016

Administrator

Estampadura este o asociație de artiști, parteneri culturali și colecționari al căror scop este de a promova gravura contemporană.

Fondată în 2001 de către Galeria Amacla (Toulouse) și un grup de artiști, asociația este membră a Fédération Nationale de l’Estampe și a Maison des Artistes.

Aceasta organizează a treia ediție a Trienalei Europene de Gravură Contemporană, care va avea loc în perioada septembrie – iulie 2016, în 10 spații expoziționale în întreaga regiune Toulouse.

Mai multe informații pot fi găsite în formularul de înregistrare.

De asemenea, Un catalog al Trienalei și o broșură educațională destinată profesorilor vor fi, editate pentru fiecare țară.

Pentru mai multe informații, puteți contacta asociația la

– ESTAMPADURA 27, rue d’Alençon 31400 Toulouse Franța

triennale@estampadura.com

Descarcă de aici: regulament/formular de înregistrare engleză/franceză.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.