Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Tudoran Clara Livia

Administrator
Tudoran Clara Livia
Tudoran Clara Livia
Adresa: Str. Aron Densusianu, nr. 15, Cluj Napoca – România
Tel: +40264 442 261, +40744 614 087
e-mail: claratudoran@yahoo.com
web: ,

The fruit o secrets,textile collage, mecanical embroidery, 110x135cm

Fructul secretelor, textile-colaj-mecanica-broderie-110x135cm.

Prezentare Demers Artistic

Clara Tudoran descinde din lumea muzicii si intra in lumea formelor plastice cu rafinarnentul, , bucuria descoperirii tonalitatilor „Iocalitatilor de culoare”,
cu nevoia organica de comunicare.Orizontul creatiei sale s-a format prin descifrarea tainelor civilizatiei si artei Maramuresului natal, in care arborele, taramul, masca, sunt inca vii ca semnificatie, propulsand in sufletul artistei legaturi de adancime spirituala.ln acest univers al Clarei Tudoran arborele apare innoit la sensul devenirii daugandu-se bucuria sorcovei faste, la sensul unirii taramurilor adaugandu-se falia amintirilor artistei. In imagini armonios concepute se confrunta adesea pe sectiunea de aur floarea puritatii, raza luminii cu masca minciunii sau impactul sfarsitului viului. Din aceste configuratii ne apare o lume innoita de impactul armoniei si uimirii asupra realului, ce aminteste adesea prin adevar de visele copilariei. Nu intamplator Clara Tudoran apeleaza si la o traire intru cultura evocand „Ramasitele Herei” sau „Abundenta Pomonei”. Oricum insa lumea plastica realizata se supune nu numai unui temperament
viu si daruit cu darul culorii si ritmului ci si unei autentice vitalitati.
Dr. Alexandra Rus

website link: ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.