Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 18, 2017

Scroll to top

Top

Vecinătăți artistice @ Vâlcea

Vecinătăți artistice @ Vâlcea
Administrator
La Galeria de Artă Artex, are loc vernisajul expoziţiei retrospective de tapiserie, grafică şi pictură a artistei constănţene Victoria Caraiman Pastuch, precum şi lansarea albumului de autor ce o are ca protagonistă. Expoziţia retrospectivă a Victoriei Caraiman Pastuch, organizată cu ocazia aniversării a şaptezeci de ani, va cuprinde lucrări din mai multe perioade de creaţie ale artistei, cu toate aflate sub semnul luminii şi al culorii, dar şi al unei măiestrii desăvârşite de-a lungul a cinci decenii de activitate artistică.
Victoria Caraiman Pastuch s-a născut pe 17 august 1947 la Viroaga, judeţul Constanţa şi a absolvit Institutul de Arte Plastice „Ion Andreescu” din Cluj, specialitatea arte decorative-tapiserie în 1973. A fost profesor de desen la Liceul de Artă din Constanţa până în 1999. Este membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România.
Curator al expozitiei: Luiza Barcan, critic si istoric de artă
Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 30 septembrie – 21 octombrie 2017, pe simezele Galeriilor “Artex” din Râmnicu Vâlcea.

Celelalte manifestări din cadrul evenimentului „Vecinătăţi artistice” (curator: Gheorghe Dican) sunt următoarele:
La ora 14.45, la Galeria Pasaj 1 Cozia, se va desfăşura recitalul de pian al tânărului muzician Sabin Bănescu.
La ora 15.00, tot la Galeria Pasaj 1 Cozia, are loc vernisajul expoziţiei de grup intitulate ,,Artişti Olteni din Judeţul Olt -Romanați”. Expoziţia va cuprinde lucrări semnate de: Virgiliu Dan Dimulescu, Marcel Duțu, Cătălin Podoleanu şi Cristina Baciu Botez.
La ora 15.30, la Galeria Pasaj 2 Cozia, va fi deschis Salonul Naţional de Artă Fotografică Etnografică, organizată de Centrul de Creaţie al judetului Olt.
La ora 16 .00, Ansamblul Folcloric „Romanaţi” al Centrului Cultural al Municipiului Caracal, prezintă un spectacol de muzică şi dans popular, sub conducerea muzicală a lui Daniel Voicu şi a maestrului coregraf Florian Teodorescu, organizat cu sprijinul domnului primar dr. Liviu Radu, al domnului Virgiliu Dan Dimulescu, preşedintele Comisiei de Cultură şi al domnului Florian Teodorescu, directorul Centrului Cultural al Municipiului Caracal.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.