Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 23, 2017

Scroll to top

Top

Vervega Beti

Administrator
Vervega Beti
Vervega Beti
Adresa: București – România
Tel: +40744 633 737
e-mail: betivervega@hotmail.com
_MG_2148
Compoziție, 50x60cm, acrylic pe panza

Prezentare Demers Artistic

Cautarile mele din ultimii ani stau sub semnul schimbarii. Daca in anii de studii eram preocupata de transformarile pe care le sufera indivizii datorita mediului in care traiesc, incercand sa compun si decompun fragmente ale corpului – ochi, buze, tors, picioare – in clipuri, benzi, decupaje, acum sunt focusata pe propria persoana, sa-mi simplific viata, sa iau ce este bun si esential.
Motivul mainii pictate in Africa in anul 2000 a facut o legatura intre culturi si civilizatii diferite, o apropiere, o deschidere. Perioada mea Africana a insemnat o noua abordare in arta mea, prin simplitate si o noua cromatica. Defragmentarea mainii ca un puzzle, in forme, umbre, unghiuri, pete de culoare, pana la esenta, a dus la un semn unic si personal.
Acesta se repeta obsesiv creand conexiuni. Semnele conectate intre ele sunt ca niste legaturi intre oameni.
Semn, legatura, conectare, comunicare, apropiere, relationare, conexiune.
Este un proces organic de adunare si organizare a formelor, informatii stocate ca intr-un depozit, pentru ca apoi sa devina o decizie la nivel instinctual de a le folosi. Incerc gasirea unui limbaj din spatiul romanesc, un traseu de re-ordonare spirituala.

website link: www.betivervega.com,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.