Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 25, 2017

Scroll to top

Top

Vervega Beti

Administrator
Vervega Beti
Vervega Beti
Adresa: București – România
Tel: +40744 633 737
e-mail: betivervega@hotmail.com
_MG_2148
Compoziție, 50x60cm, acrylic pe panza

Prezentare Demers Artistic

Cautarile mele din ultimii ani stau sub semnul schimbarii. Daca in anii de studii eram preocupata de transformarile pe care le sufera indivizii datorita mediului in care traiesc, incercand sa compun si decompun fragmente ale corpului – ochi, buze, tors, picioare – in clipuri, benzi, decupaje, acum sunt focusata pe propria persoana, sa-mi simplific viata, sa iau ce este bun si esential.
Motivul mainii pictate in Africa in anul 2000 a facut o legatura intre culturi si civilizatii diferite, o apropiere, o deschidere. Perioada mea Africana a insemnat o noua abordare in arta mea, prin simplitate si o noua cromatica. Defragmentarea mainii ca un puzzle, in forme, umbre, unghiuri, pete de culoare, pana la esenta, a dus la un semn unic si personal.
Acesta se repeta obsesiv creand conexiuni. Semnele conectate intre ele sunt ca niste legaturi intre oameni.
Semn, legatura, conectare, comunicare, apropiere, relationare, conexiune.
Este un proces organic de adunare si organizare a formelor, informatii stocate ca intr-un depozit, pentru ca apoi sa devina o decizie la nivel instinctual de a le folosi. Incerc gasirea unui limbaj din spatiul romanesc, un traseu de re-ordonare spirituala.

website link: www.betivervega.com,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.