Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 17, 2017

Scroll to top

Top

Vesa-Gavrilă Mariana

Administrator
VESA GAVRILA MARIANA
Vesa-Gavrilă Mariana
Adresa: Str. Feroviarilor, nr. 31, sector 1, – Bucureşti – România
Tel: +40720.033.304
e-mail: fmvesa@yahoo.com
web: ,

Diminea ce ZY - ulei-pânză - oil-canvas 90x90 cm.

Dimineață-ulei-pânză-90×90-cm.

Prezentare Demers Artistic

Ceea ce mă face să pictez este o îndărătnicie fără margini…O datorie izvorâtă din adâncul meu EXTERIOR, de dincolo de Timp si Spaţiu, însămânăţată în mine cu toate simbolurile si mesajele ancestrale, de care mă minunez continuu. Singura mea calitate este starea de veghe si strădania mea să-mi îndeplinesc misiunea cu seriozitate si dragoste.
Două lucruri mi se par greu de realizat în artă: sinceritatea si răbdarea. Drumul este anevoios dar sigur. Avem sansa de a fi unici si putem scormoni si în noi, nu doar în sacul cu mosteniri.
Constat că revin asupra câtorva teme fără să-mi propun. Nu sunt teme-soc. Structura mea feminină se dovedeste legată de valorile eterne: Natură, Dragoste, Maternitate, Identitate. În urma introspecŃiei, călăuzită de muzică si poezie (la propriu), rezultă ,,metisajul dintre Impresionism si Tasism, logodna dintre Naturalismul exaltant si decorativul naturizant al curentului Art Nouveau’’.
Oricum, pictura pentru mine înseamnă culoare, materie, reconstituirea morală a ceea ce înseamnă baza mea spirituală.

,,Fără nerăbdare voi visa,
Mă voi asterne lucrului
Care nu poate sfârsi niciodată
Si încetul cu încetul,
În vârful braŃelor renăscute
Se vor redeschide mâini îndurătoare
În căusurile lor
Din nou ivindu-se ochii
Vor răspândi iar lumină.’’
Giuseppe Ungaretti

website link

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.