Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Ziua Imnului National @ Râmnicu Vâlcea

Ziua Imnului National @ Râmnicu Vâlcea
Administrator
Filiala Râmnicu Vâlcea  a UAP din România va invita sa participati în seara zilei de sambata 29 iulie 2017 la evenimentele expozitionale, ce completeaza programul general al manifestarilor derulate cu ocazia sarbatorii „Ziua Imnului National”

 

Programul debuteaza la orele 19.00 cu expoziția personala de sculptura Dumitru Radu de la Muzeul de Arta ,,Casa Simian”.

Pentru pasionatii de fotografie, membrii Fotoclubului Floarea de Colț din Rm. Valcea verniseaza Expozitia colectiva de arta fotografica cu incepere de la ora 20.00 in noua Galerie Pasaj 2.

Cu incepere de la ora 21.00, iubitorii artelor frumoase sunt asteptati la vernisajul Salonului Județean de Artă al Filialei UAP Vâlcea in noul spatiu expozitional Galeria Pasaj 1 si continuat de la ora 00.00 la Galeria de Artă ARTEX.

 

In speranta unei prezente cat mai numeroase va asteptam conform programului:

 

Ora 19.00   – Muzeul de Arta ,,Casa Simian”-Expoziție personala a sculptorului Dumitru Radu

Ora 20.00 – Galeria Pasaj 2 – Expoziție de artă fotografică a Fotoclubului Floarea de Colț

Ora  21.00 – Galeria Pasaj 1 – Salonul Județean de Artă al Filialei Râmnicu Vâlcea a U.A.P. din România

Ora 00.00 – Galeria de Artă ARTEX- Salonul Județean de Artă

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.