Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iulie 16, 2019

Scroll to top

Top

Act the Gap

Administrator
Galeria Centrul Artelor Vizuale – multimedia center vă invită marți, 23 iunie, ora 19.00, la vernisajul expoziției Act the GapAlexandra Ivanciu.
Pornind de la un studiu al tipurilor de reprezentare a femeii în istoria artei și continuând cu un studiu al stereotipurilor existente în societatea contemporană, expoziția „Act the Gap” dorește să atragă atenția asupra dimensiunii problematice pe care o presupun standardele de frumusețe și comportament în ceea ce privește femeia contemporană. Demersul este construit pornind de la experiența și observarea propriei persoane, apoi extins la o analiză socio-culturală a normelor impuse, ce creează diferențe majore de gen și impun numai două mari categorii: masculin și feminin (în această ordine).
„Act the Gap” reprezintă lucrarea de licență a Alexandrei Ivanciu, absolventă a departamentului Foto-Video, din cadrul Universității de Arte București. Practica sa artistică este o fuziune între performance, video și sunet și are ca subiect principal traiectoria corpului între problematicile sociale și politice în societatea contemporană.

Strada Biserica Enei nr 16
Program: Marți – Vineri: 15.00 – 19.00
Sâmbăta: 14.00 – 18.00

act the gap