Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | martie 30, 2020

Scroll to top

Top

Dragobete Art. Ro @ Iași

Dragobete Art. Ro @ Iași
Administrator

Va invitam sa ne onorati cu participarea la expozitia “Dragobete Art. Ro”, editia a IV- a, eveniment organizat la Galeriile de arta “Cupola” si “N. Tonitza” – U. A. P. R. Filiala Iasi.
in perioada 20 – 29 februarie 2016.
Proiectul manifestarii este aprobat de Ministerul Educației Naționale si Cercetarii Stiintifice în CAER, Direcția Generală Educație și Învațare pe tot parcursul vieții, Domeniul cultural–artistic, axa: Culturi și civilizații.
Evenimentul expozițional va reuni creații plastice finalizate în ultimii 2 ani care ilustrează interpretari ale sărbătorii de Dragobete – sarbatoarea dragostei la romani.
Expoziția reprezinta o invitație la a privi dincolo de forme și de aparențe, de a pluti pe aripile limbajului plastic spre un simbol al atitudinilor creative etaland figurativ viziuni intuitive ale tradiției de Dragobete.
Domenii artistice:
A. Pictură
B. Grafică
C. Artă fotografică
D. Artă textilă
E. Instalație
F. Sculptură
G. Sticlărie
H. Ceramică
Lucrările de pictură, grafică și artă fotografică vor avea dimensiuni maxime 100 x 100 cm. Lucrările vor fi prevăzute cu sisteme de panotare adecvate si vor fi avea etichete care contin informatii referitoare la numele autorului, datele de contact, titlul lucrarii, dimensiunea si tehnica de lucru.
Lucrările de sculptură, sticlărie, instalație și ceramică vor fi însoțite de postamente corespunzătoare expunerii.
Fiecare artist poate participa cu 1 singură lucrare.
Taxa de participare este de 50 lei .
Lucrarile se aduna saptamana viitoare in zilele de miercuri, joi si vineri (10, 11, 12 februarie 2016) intre orele 10 si 15 la Galeriile de arta “Cupola”.
Participantii din alte localitati vor trimite lucrarile prin firme de curierat la adresa: Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi, Galeriile de arta “Cupola”, str. Strada Cuza Vodă nr. 2.
Vernisajul expozitiei si lansarea albumului acesteia va avea loc pe data de 24 februarie 2016 la o ora care va fi comunicata ulterior.
Relatii suplimentare la tel.: 0743350850 si 0740168443.
Va asteptam cu drag!

Coordonatori de proiect: prof. Carmen Sirbu si prof. univ. dr. Constantin Tofan

UAPR460