Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 21, 2020

Scroll to top

Top

Eflorescențe@ Galeria AnnArt

Eflorescențe@ Galeria AnnArt
Administrator
Luni, 20 februarie, ora 18, galeria AnnArt vernisează salonul de primăvară cu expoziția de grup „Eflorescențe”. Sunt reunite lucrări semnate de patru artiste din arii stilistice diferite: de la mecanismele conceptuale ale Ioanei Pioaru către figurativul realist al Ioanei Șetran și expresionist, fragmentar, al Danielei Făiniș și Arinei Ailincăi. Diversele materiale utilizate – de la porţelan de limoges, la print 3D şi linogravură – creează un dialog unitar între obiectele-instalații şi lucrările tridimensionale. Eflorescențe compoziționale și stilistice sunt configurate împreună ca într-un “muzeu imaginar” al lui André Malraux.

Expoziţia este însoțită de un text critic al istoricului de artă Raluca Băloiu, într-un proiect ce reprezintă a doua sa colaborare cu galeria AnnArt, dupa personala Stivuire a Maiei Stefana Oprea, din septembrie 2016.

Fiecare din cele patru artiste își alege un modul ca unitate de măsură, fără caracter programatic: dacă pentru Ioana Pioaru modulul este reprezentat de mecanismul cinetic, Daniela Făiniș își configurează compozițiile în jurul mugurilor; Arina Ailincăi se raportează la figura umană iar Ioana Șetran îsi alege ca unitate de măsură simbolistica merelor.
detalii aici
http://www.annartgallery.ro/expozitie.php?prodid=753&idcat=3

Eflorescențe va fi prezentată la AnnArt în perioada 20 februarie – 23 martie 2018.
Accesul public la expoziţie este gratuit, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 11- 19.

Fondul de lucrări este disponibil pentru vânzare prin galeria AnnArt. Vă stăm la dispoziţie pentru detalii şi consiliere: office@annartgallery.ro