Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | December 9, 2022

Scroll to top

Top

Invitație de participare – SALONUL DE IARNA A.F.A.P.R.R. 2019

Invitație de participare – SALONUL DE IARNA A.F.A.P.R.R. 2019
Nistor Laurențiu

 Acum la sfarsit de an Breasla Filialei AFAPRR se reuneşte cu dorinta intensa a marturisirii bucuriei de a fi impreuna in ajunul marii sarbatori crestine a Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos, propunandu-si ca prin lucrarile expuse ce vor fi spre incantarea iubitorilor de arta, sa transmita un mesaj de iubire crestineasca si evlavie in spiritul traditiei stralucite ce izvoraste din vremea si mestesugul Sfantului Evanghelist Luca.

Evenimentul acesta alaturi de celelalte desfasurate pe parcursul anului 2019,marchează 25 de ani de la înființarea Asociației Filialā de Artă Plastică Religioasă şi Restaurare a Uniunii Artiştilor plastici din România.

Sub aceste auspicii, cu frateasca si sincera chemare crestineasca, AFAPRR vă invită să participați la o nouă expoziție “Salonul de Iarna” 2019.

CONDIŢII DE PARTICIPARE
Invitatia se adreseaza artiştilor plastici profesionişti – membri titulari şi stagiari ai U.A.P din România, Absolvenţi si Masteranzi ai Universităţii Naţionale de Arte, alaturi de care vom primi cu caldura lucrari ale elevilor Liceelor de Arta Plastica.
Fiecare artist plastic poate participa cu  1 lucrare lucrări (prin lucrare înţelegînd şi ansamblu), realizata în tehnici tradiționale sau moderne: icoană, pictură, grafică, sculptură, etc.
Lucrarea trebuie să dimensiunea maxima a laturii mari de 100cm, sa fie dotată cu sistem de prindere, să aibă menționate pe verso următoarele elemente de identificare: numele autorului, titlul lucrării, tehnica folosita, dimensiuni, telefon, mail.

DATA ŞI LOCUL DESFĂŞURĂRII
19decembrie 2019 – 8ianuarie 2020 Galeria Orizont.

PREDAREA LUCRĂRILOR se va face in data de 16.12.2019- 17.12.2019,intre orele 13-17 la Galeria Orizont.

JURIZAREA
Jurizarea va avea loc în data de 18.12.2019

VERNISAJ
Joi 19 DECEMBRIE 2019, ora 18.00
Prezentarea tematicilor si obiectivelor expozitiei: D- Marius Tita, Critic de artă.

ALTE PRECIZĂRI
 Organizatorii au dreptul de a folosi imagini după lucrările expuse, fără plata către autor, in scopul promovării expoziţiei, în materialele publicitare, pentru  informare si  marketing şi educaţional, inclusiv în catalogul electronic online.
 Costul transportului lucrărilor va fi suportat de către fiecare participant.
 Organizatorii nu-şi asumă responsabilitatea pentru deteriorarea sau pierderea lucrărilor trimise prin poştă.
 Pe întreaga durată a expoziţiei, participanţii nu îşi pot retrage lucrările, decât în mod exceptional, personal, pe bază de proces verbal.

* Taxa de participare: 70 lei

CURATORI
MARLENA TARCAVU

ALEXANDRU POPA

SORIN VINTEANU

LOREDANA BONEANU


CO-ORGANIZATOR UAPR FILIALA ARTE DECORATIVE BUCURESTI-GALERIA ORIZONT(Dl MIHAI PRECUP).

PARTENERI MEDIA
Radio România Cultural, Radio România Internațional, Trinitas TV, Intell News, Jurnalul Bucureștiului, ArtInfoNews, ArtPortfolio, Senso Tv.

Relații și detalii suplimentare la tel.: 0727-866-572 / 0763-771-639