Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 24, 2018

Scroll to top

Top

Gheorghe Macarie 25.04.1040 – 10.01.2018

Gheorghe Macarie 25.04.1040 – 10.01.2018
Administrator
Astăzi, 10 ianuarie 2018, a trecut în neființă Prof. univ. Dr. Gheorghe Macarie, critic și istoric de artă, membru al Uniunii Artiștilor Plastici – secția critică și al Uniunii Scriitorilor din România.
Trupul neînsuflețit va fi depus la biserica Sf Lazăr din Iași, str. Dimitrie Gusti nr. 1. Slujba de înmormântare va avea loc vineri, ora 13, în aceeași locație. Inmormantarea va avea loc la cimitirul Sfintii Petru si Pavel.
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
Sincere condoleante familiei!

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.