Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 7, 2019

Scroll to top

Top

Orașul a_cum

Orașul a_cum
Administrator

Vă așteptăm în data de 11 februarie ora 19.00 la vernisajul expoziției de pictură “ORAȘUL A_CUM”, la Centrul Artelor Vizuale, din Str. Biserica Enei nr.16 (langă Facultatea de Arhitectură ).
Cristina Taraș, Cătălina Mehedinți, Dragoș Lupu, Evangelia Taka, Mirela Iordache și Petronela Berlea – proaspăt absolvenți de master la Secția Pictură din cadrul UNARTE – prezintă orașul de acum în fragmente ce se găsesc în același spațiu pentru a fi admirate, gândite și discutate.
Sunt depășite barierele fizice și convențional spirituale printr-o analiză a atitudinii, de a sugera şi transmite dincolo de imagine mesajul social, aspecte ale relației om-societate, aflată într-o interminabilă stare de tranziție plină de tumult interior, utilizând acel limbaj plastic care să creeze un impact maxim asupra privitorului.

Dragi prieteni, colegi de breaslă și iubitori de artă,


Vă așteptăm în data de 11 februarie ora 19.00 la vernisajul expoziției de pictură “ORASUL A_CUM”, la 
Centrul Artelor Vizuale, din Str. Biserica Enei nr.16 (langă Facultatea de Arhitectură ).

Cristina Taraș, Cătălina Mehedinți, Dragoș Lupu, EvangeliaTaka, Mirela Iordache și Petronela Berlea- proaspat absolventi de master la Sectia Pictura din cadrul UNARTE- prezinta orașul de acum în fragmente ce se găsesc în același spațiu pentru a fi admirate, gândite și discutate.

Concept expozitie.

Afis Orasul-Acum