Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | aprilie 5, 2020

Scroll to top

Top

Sărbători Fericite! @ Arte decorative

Sărbători Fericite! @ Arte decorative
Administrator

Filiala Arte Decorative

Ușor sau greu, 2017 s-a derurat sub semnul schimbării, parcursul nefiind unul simplu pentru că mai avem multe de invățat.
Vă mulțumim pentru acest an care n-ar fi fost posibil fără implicarea, devotamentul, sprijinul și încrederea unor oameni cărora le suntem profund recunoscători: colegilor de breală, artiștilor care au participat în expoziții, curatorillor colaboratorilor, partenerilor, susținătorilor evenimentelor derulate în galeriile Galateea Contemporary Art, Orizont și galerii Centrului Cultural ”Palatele Brâncovenești”.
Nu în ultimul rând, mulțumim voluntarilor și prietenilor celor din consiliul de conducere al filialei care ne-au stat alături și ne-au tolerat chiar și atunci când am greșit.
Sărbători Fericite!

Filiala Arte Decorative 2017

Filiala Arte Decorative Ușor sau greu, 2017 s-a derurat sub semnul schimbării, parcursul nefiind unul simplu pentru că mai avem multe de invățat. Vă mulțumim pentru acest an care n-ar fi fost posibil fără implicarea, devotamentul, sprijinul și încrederea unor oameni cărora le suntem profund recunoscători: colegilor de breală, artiștilor care au participat în expoziții, curatorillor colaboratorilor, partenerilor, susținătorilor evenimentelor derulate în galeriile Galateea Contemporary Art, Orizont și galerii Centrului Cultural ”Palatele Brâncovenești”. Nu în ultimul rând, mulțumim voluntarilor și prietenilor celor din consiliul de conducere al filialei care ne-au stat alături și ne-au tolerat chiar și atunci când am greșit.Sărbători Fericite!

Posted by UAP – Filiala Arte Decorative București on 21 Decembrie 2017