Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | mai 27, 2020

Scroll to top

Top

Stefan Jäger @ Timișoara

Stefan Jäger @ Timișoara
Administrator
Stimati colaboratori,

Societatea de caritate Blythswood, Filiala Banat și Primăria Orașului Jimbolia,
vă invită vineri, 23 iunie 2017, ora 18:00, la vernisajul jubiliar al Simpozionului Internațional de Creație Artistică „Stefan Jäger”. Evenimentul va avea loc la Galeria Calpe, str. Hector nr. 1 (Bastion Theresia), Timișoara.
Operele expuse sunt realizate de 52 de artiști internaționali pe parcursul celor cinci ediții ale simpozionului și sunt găzduite în orașul Jimbolia, la sediile asociației și primăriei.
Pentru cea de-a cincea ediție, organizată în perioada 14 – 22 iunie, 13 artiști din Franța, România, Grecia, Germania, Ucraina, Republica Moldova, Rusia și Polonia au realizat câte două opere de artă. Acestea sunt donate asociației și primăriei și vor fi expuse în cadrul evenimentului aniversar.
Simpozionul promovează arta prin colaborare și schimb de idei si este coordonat de artistii vizuali Costin Brateanu si Tar Bela.
Numele Stefan Jäger este reprezentativ pentru comunitatea din Jimbolia. Pictorul șvab este considerat unul dintre cei mai mari artiști din Banat de la începutul secolului al XX-lea.
Va asteptam cu drag,

Costin Brateanu

visual artist
+40721342426
+40771087678