Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 7, 2019

Scroll to top

Top

Vibrations

Vibrations
Administrator
Uniunea Artiștilor Plastici din România vă invită la vernisajul expozitiei de pictură „VIBRATION” a artistei Loredana Dragne, 11 februarie 2016, ora 19:00, la Centrul Artelor Vizuale, Str. Biserica Enei nr.16.

VIBRATIONS
„Proiectul Vibrations este o continuare în alt registru de expresie plastică a proiectului realizat anterior, MotoStyle.
Ambele proiecte pleacă de la relația corp-mașină, organic și tehnic, real și artificial, relație privită dintr-o perspectivă autoreferențială, subiectivă, asumată ca un exercițiu de admirație și interes pentru motocicletă.
În proiectul Vibrations am pus în relație diferite elemente figurative, tratate într-o dimensiune analitică realistă, cu structuri abstracte obținute prin descompunerea imaginii, geometrizare, sintetizare, suprapunere, repetiție, pentru a crea o dinamică și ritm structurii compoziționale. Astfel apar în lucrări diverse fragmente ale motocicletei, carene, roți, manșoane, manete, scărite, faruri, etc. alături de structuri abstracte ce încearcă să evoce ritmul, viteza, dinamica mișcării, efecte vizuale de lumini, stări sonore, vibrații”.
Loredana Dragne

VIBRATII