Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

WinterArt @ CAV 18.12.2017

WinterArt @ CAV 18.12.2017
Administrator
Vă așteptăm luni 18 decembrie, începând cu ora 17.00, la CAV – Centrul Artelor Vizuale!
La CAV – Centrul Artelor Vizuale, str. Biserica Enei nr.16, București va avea loc o serie de trei evenimente cu titlul Prezentare de Artist, care au ca scop aducerea în faţa publicului a trei nume importante din arta vizuală românească.
– Prezentare artist, Dan Erceanu – 18.12.2017, ora 18.00, CAV – Centrul Artelor Vizuale, str. Biserica Enei nr.16, București – artist grafician cu o îndelungată carieră în domeniul vizual, participant la Bienala de la Veneția în anii’80, câștigător a numeroase premii internaționale, organizator de manifestări culturale în anii ’70, ’80.
– Prezentare artist, Marilena Preda Sânc, prof. univ. dr. la U.N.A. București – 18.12.2017, ora 17.00, CAV – Centrul Artelor Vizuale, str. Biserica Enei nr.16, București – artist vizual și profesor la U.N.A. București cu o importantă activitate culturală în plan național și internațional, va prezenta demersul său artistic în context actual cât și participarea de anul acesta în cadrul Târgului Internațional Artissima de la Torino, unde Galeria EASTWARDS PROSPECTUS a participat la secţiunea Back to the Future, cu lucrări de Marilena Preda Sânc din anii ’80 şi a obţinut menţiunea specială a juriului.
– Prezentare artist, Marian Zidaru – 18.12.2017, ora 19.00, CAV – Centrul Artelor Vizuale, str. Biserica Enei nr.16, București – sculptor cu o cunoscută activitate în domeniul artistic și spiritual, organizator al unui centru de rezidență „Ferma de artă” în Bucovina, a unui atelier și spațiu de expunere pilot la Combinatul Fondului Plastic București, va prezenta tendințe și direcții în sculptura contemporană românească, pornind de la propria operă.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.