Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

WinterArt @ CAV 19-21.12.2017

WinterArt @ CAV 19-21.12.2017
Administrator
Proiectul WINTERART doreşte să dezvolte o legătură între artişti profesioniști, cadre universitare şi tânăra generaţie. În acest context se vor organiza 3 conferinţe, susţinute de cadre universitare de la Universitatea Naţională de Arte din Bucureşti, pe teme atent selectate. Aceste teme sunt legate de rolul artei în societate şi de folosirea tehnicilor moderne de lucru, cu precădere a tehnicilor digitale. Conferinţele oferă tinerilor şansa de a înţelege multitudinea de domenii de manifestare în cadrul domeniului artelor vizuale şi posibilităţile reale de dezvoltare profesională pe care aceştia le au.

19.12.2017, ora 19.00 – Conferința „Grafica digitală, impact în domeniul publicitar de interes public” – Galeria CAV, Centrul Artelor Vizuale – parter și etaj, str. Biserica Enei nr.16 – lector univ. dr. la U.N.A. București, Ovidiu Croitoru

20.12.2017, ora 19.00 – Conferința „Tehnici contemporane ale graficii folosite pentru o bună diseminare a informației privind interesul public local” – Galeria CAV, Centrul Artelor Vizuale – parter și etaj, str. Biserica Enei nr.16 – lector univ. dr.la U.N.A. București, Carmen Apetrei.

21.12.2017, ora 19.00 – Conferința dialog „Artistul în slujba cetății” – Galeria CAV, Centrul Artelor Vizuale – parter și etaj, str. Biserica Enei nr.16 – profesor univ. dr. la U.N.A. București, Ruxandra Demetrescu, conf. univ. dr. la U.N.A. București, Darie Dup.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.