Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 16/04/2024

Scroll to top

Top

Anunț predare lucrări pentru Bienala Națională de Grafică ”Constantin Găvenea”

Nistor Laurențiu

„Institutul de Cercetări Eco-Muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea prin

Complexul Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-Dobrogean, Muzeul de Artă- Casa Avramide

ANUNȚĂ:

Bienala Națională de Grafică „Constantin Găvenea” , Ediția I, Tulcea 16 octombrie – 14 noiembrie 2020 organizată cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea în parteneriat cu Liceul de Artă „George Georgescu”  Tulcea și  Uniunea Artiștilor Plastici – Filiala Tulcea a finalizat prima etapă, respectiv cea a înscrierilor artiștilor.

Conform regulamentului înscrierea a fost posibilă în perioada 1-31 august 2020, pe adresa de email arta@icemtl.ro.

Au fost acceptați toți artiștii care au făcut dovada apartenenței lor la Uniunea Artiștilor Plastici din România sau din străinătate precum și absolvenții și studenții academiilor de artă din țară și din străinătate.

Au fost acceptate lucrările care au respectat criteriul dimensiunii maxime de 100×100 cm, lucrările realizate în ultimii doi ani și care au respectat specificul Bienalei fiind, realizate în tehnici specifice câmpului Graficii.

Atașată acestei postări este lista artiștilor admiși și a lucrărilor acestora.

Suntem bucuroși să avem înscriși 100 de artiști din toată țara și din Republica Moldova cu 152 de lucrări de grafică realizate în tehnici diverse.

Etapa următoare este cea a trimiterii coletelor cu lucrările declarate admise, conform listei.

Aceasta se va desfășura conform regulamentului în perioada 1-30 septembrie 2020.

Predarea lucrărilor se face până pe data de 30 septembrie 2020, pe adresa: Muzeul de Artă Tulcea, Str. Grigore Antipa, Nr. 2, Cod Poștal: 820009, Tulcea, România respectând regulamentul pe care îl puteți consulta accesând linkul:  https://mega.nz/folder/bgVijQDZ#2cYgD4w0RXkQq_ra8-ETYw