Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 23/07/2024

Scroll to top

Top

[:ro]ANUNȚ PRIMIRI ȘI TITULARIZĂRI, PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA – 2018[:]

[:ro]ANUNȚ PRIMIRI ȘI TITULARIZĂRI, PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA – 2018[:]
Nistor Laurențiu

[:ro]

În perioada 14 NOIEMBRIE – 14 DECEMBRIE 2018 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, concomitent se pot depune și dosarele (acte și portofoliu) pentru membrii stagiari în UAP din România la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.web-uap.cvuintell.com, până la data de 20 decembrie 2018, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr. 13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2018 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2016 și anterior.
Procedura de titularizare se va desfășura conform metodologiei prevăzute în noul Regulament pentru Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România atașat mai jos.

Descarcă de aici:

– Regulament pentru Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România
Cerere_primire în UAPR
Fisa-personala_primire in UAPR
Cerere_titularizare în UAPR
Fisa-personala_titularizare in UAPR

 [:]