Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | 23/07/2024

Scroll to top

Top

3 (TREI) @ Vâlcea

3 (TREI) @ Vâlcea
Doctor

Muzeul Județean „Aurelian Sacerdoțeanu”, în parteneriat cu Consiliul Județean Vâlcea, Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Uniunea Artiștilor Plastici din România și Filiala Râmnicu Vâlcea a UAP din România anunță inaugurarea în data de marți, 19 septembrie 2023, la ora 14ꓽ00, în curtea interioară a Muzeului de Artă „Casa Simian” a expoziției de artă vizuală „3 (TREI)”.
Curatoriată de Gheorghe Dican și urmând a fi prezentată de criticul de artă Gabriela Popescu, expoziția reunește lucrări ale Cristinei Mărtoiu, Mălinei-Elena Turmacu și Ștefaniei Prujoiu, tinere artiste cu stiluri și preocupări artistice foarte diferite, dar aflate toate trei la început de carieră. Pregătindu-se toate să devină artiști profesioniști, ele au mai expus în ultimii ani, ca invitați, în cadrul expozițiilor de grup ale Filialei Râmnicu Vâlcea a UAP din România.
Însă acum s-au decis să pornească împreună, într-o formulă mai restrânsă, pe calea afirmării profesionale. Succes deci și la multe expoziții de acum înainte, fetelor!